0 0

Scheerwollen gebreide deken "Cassaro"

Scheerwollen gebreide deken "Cassaro" van mulesingvrije wol
Traditionele productie in Opper-Franken

Kies de gewenste uitvoering:

126,90 €
Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten

Behaaglijke uurtjes met de gebreide plaid "Cassaro"

Met de scheerwollen gebreide deken "Cassaro" hebt u een nieuwe favoriete begeleider. Of u zich nu lekker op de bank wilt nestelen of buiten op uw balkon een lekkere warme deken over uw schouders wilt hebben.
De gebreide deken van 100 % scheerwol is sprookjesachtig mooi, behaaglijk zacht en biedt een uitstekende vochtregulering. Het extravagante geruite patroon en de optisch prachtig uitziende randafwerking maken deze deken van natuurlijk haar een stijlvol accessoire in de gemoedelijke hygge stijl. Met deze gebreide plaid haalt u Scandinavische sfeer in uw huis. Nonchalant over de stoel of leuning van de bank geworpen, oogt deze deken wollig en gezellig in elke woonkamer.
Overzicht

Materiaal en afwerking

 • van 100 % mulesingvrije Australische scheerwol, gebreid

Uitvoering

 • ruitenpatroon met prachtig uitziende randafwerking
 • ongeverfd en verkrijgbaar in de kleuren beige en grijs
 • afmeting 130x170 cm

Opmerkingen

 • overige afmetingen, kleuren of varianten niet leverbaar
Textielinfo

Kwaliteit

 • aangenaam verwarmend, ademend en met een zachte touch
 • de mazen kunnen veel lucht en daardoor warmte vasthouden
 • gewicht ca. 1050 g

Uitrusting

 • Voor het onderhoud van deze waardevolle deken van natuurlijk haar volstaat meestal regelmatig luchten al (bij voorkeur in de vochtige nevel), want scheerwol heeft een hoog zelfreinigend vermogen.

Onderhoudstips

 • niet wassenbleken is niet toegestaanniet in de droger drogenNiet strijkenmilde professionele reiniging met perchloorethyleenmilde professionele natreiniging

 • niet wasbaar
 • niet strijken, niet bleken
 • professionele reiniging:
  we raden een milde professionele natreiniging aan, uitgevoerd door een ervaren en professioneel bedrijf (bv. wol en edelhaar wasserij Müller), als alternatief is ook een milde chemische reiniging met perchloorethyleen mogelijk
 • vaak volstaat eenvoudig luchten om de vezels te regenereren - hoe minder u wast, hoe minder de waardevolle natuurvezels worden belast
 • overige wasvoorschriften en onderhoudstips
Ecologische info
Regelmatig getest op schadelijke stoffen

Regelmatig getest op schadelijke stoffen

De grondstoffen voor onze producten worden regelmatig onderzocht door een onafhankelijke keuringsinstantie volgens de strengste richtlijnen op mogelijke schadelijke stoffen. Analyse schadelijke stoffen voor dit dekentje.
Niet kunstmatig

Niet kunstmatig

Onze hoogwaardige natuurhaar dekens bestaan uit volledig onbehandelde natuurvezels die geen kunsthars of kunstmatige stoffen bevatten en ook niet gebleekt of met schadelijke zware metalen geverfd werden.
Made in Germany

Made in Germany

Deze waardevolle plaids worden volledig (spinnen, weven, behandeling en confectie) in Duitsland gemaakt. Zo ontstaan er ecologisch verantwoorde producten die er bovendien voor zorgen dat het werk en de opbrengst in Duitsland behouden blijven. Meer informatie
Alpaca

Hoogwaardige natuurvezels van diervriendelijke dierhouderij

De natuurvezels voor onze natuurhaar dekens en plaids komen voornamelijk uit Mongolië/Azië of Zuid-Amerika. Voor de boeren zijn hun dieren de basis om de familie te onderhouden, ze worden daarom goed verzorgd. Dat zijn ze zeker van het welzijn van de dieren én van een goede vezelkwaliteit.

Onze leverancier van deze hoogwaardige dekbedden kent al jarenlang de meeste boeren en grondstofhandelaars persoonlijk. Hij ziet ter plaatse met eigen ogen dat de dieren diervriendelijk gehouden worden en dat de boeren een goede verloning voor hun producten krijgen, die ze bijvoorbeeld gebruiken om hun kinderen naar school te kunnen sturen. Door deze jarenlange, goede samenwerking is er een vertrouwensband ontstaan, waardoor voor onze leveranciers eender welk certificaat (bv. fairtrade) overbodig werd.
Meningen van klanten  5/5
Helaas is de tekst nog niet in uw taal beschikbaar. Het aantal sterren en de eindbeoordelingen zijn afgeleid van alle beoordelingen voor dit product van klanten afkomstig uit verschillende landen. Om de beoordelingen in andere talen te zien, klikt u gewoon rechtsboven op de taalselectie.