0 0

Scheerwollen deken van natuurlijk haar "Remira"

Scheerwollen deken van natuurlijk haar "Remira", hier in de kleurstelling beige
Traditioneel textielhandwerk uit de Allgäu

Kies de gewenste uitvoering:

vanaf 59,80 €
Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten

Een onontbeerlijke begeleider

Onze scheerwollen deken van natuurlijk haar ""Remira"" wordt gemaakt van de wol van het merinoschaap. Merinoschapen leven over de hele wereld, omdat ze zich vanwege hun bijzondere vacht aan elk klimaat kunnen aanpassen. De hoogwaardige wol voor onze ""Remira"" betrekken we uitsluitend van schapen van Duitse schapenhouderijen.

Merinowol is heerlijk donzig en zacht, isoleert goed en werkt zodoende temperatuurregulerend. Dat maakt deze wollen deken voor u tot een onontbeerlijke begeleider voor het hele jaar. ""Remira"" is niet chemisch geverfd, de mooie kleuren worden verkregen door de wol zorgvuldig te selecteren. Want merinowol heeft van nature vele kleurschakeringen. De knuffelzachte deken in de kleurstelling wit is exclusief bij allnatura verkrijgbaar.

Overzicht

Materiaal en afwerking

 • van 100 % merino scheerwol uit Duitsland, geweven op scheerwolketting
 • katoenen afhechting met harmonisch contrast

Uitvoering

 • De kleurstelling wit is exclusief bij allnatura verkrijgbaar
 • ongeverfd, met van nature een mooie kleur door de zorgvuldig selectie van de wol van verschillende merinoschapen
 • in 2 elegante kleurstellingen leverbaar
 • verkrijgbaar in afmeting 150x200 cm en 150x220 cm evenals in de kindermaten 75x100 cm en 100x150 cm

Opmerkingen

 • ook geschikt voor personen die veel zweten; natuurlijk haar is ademend en neemt veel vocht op (ca 33 % van het eigen gewicht), zonder klam aan te voelen
 • overige afmetingen, kleuren of varianten niet leverbaar
Textielinfo

Kwaliteit

 • uiterst huidvriendelijk, behaaglijk warm, vochtregulerend en ademend
 • lange levensduur, slijtvast en voelt heerlijk zacht aan
 • garendikte 28,0 micron
 • gewicht 450 g bij afmeting 75x100 cm, 900 g bij afmeting 100x150 cm,
  1750 g bij afmeting 150x200 cm en 1900 g bij afmeting 150x220 cm

Uitrusting

 • zorgvuldige, mechanische velours uitrusting voor bijzonder volumineuze pool
 • Voor het onderhoud van deze waardevolle deken van opgeruwd natuurlijk haar volstaat meestal regelmatig luchten al (bij voorkeur in de vochtige nevel), want scheerwol heeft een hoog zelfreinigend vermogen.
  Als u uw deken af en toe wilt wassen, adviseren wij een handwas op maximaal 30 graden Celsius. Gebruik a.u.b. een verzorgend wolwasmiddel.
Ecologische info
Regelmatig getest op schadelijke stoffen

Regelmatig getest op schadelijke stoffen

De grondstoffen voor onze producten worden regelmatig onderzocht door een onafhankelijke keuringsinstantie volgens de strengste richtlijnen op mogelijke schadelijke stoffen. Analyse schadelijke stoffen voor dit dekentje.
Niet kunstmatig

Niet kunstmatig

Onze hoogwaardige natuurhaar dekens bestaan uit volledig onbehandelde natuurvezels die geen kunsthars of kunstmatige stoffen bevatten en ook niet gebleekt of met schadelijke zware metalen geverfd werden.
Made in Germany

Made in Germany

Deze waardevolle plaids worden volledig (spinnen, weven, behandeling en confectie) in Duitsland gemaakt. Zo ontstaan er ecologisch verantwoorde producten die er bovendien voor zorgen dat het werk en de opbrengst in Duitsland behouden blijven. Meer informatie
Meningen van klanten  5/5
Helaas is de tekst nog niet in uw taal beschikbaar. Het aantal sterren en de eindbeoordelingen zijn afgeleid van alle beoordelingen voor dit product van klanten afkomstig uit verschillende landen. Om de beoordelingen in andere talen te zien, klikt u gewoon rechtsboven op de taalselectie.