0 0

Hangmatten en hangstoelen bij allnatura - fair voor mens en natuur

Verhoog uw feelgood factor met een hangmat van biologisch katoen in kbA-kwaliteit die is getest op schadelijke stoffen! Geniet van het zachte geschommel en kom tot rust. Ongeacht, of u kiest voor een plaatsbesparende hangstoel of voor een gemoedelijke klassieke hangmat: Ontspanning is gegarandeerd.

Naar soorten hangmatten

Aanvullende categorieën

Keuzehulp


In een hangmat gemoedelijk in de schaduw van een boom schommelen, staat voor de meesten van ons gelijk aan ontspannen gezelligheid. Zo'n hangmat is voor velen nog een wens uit de kindertijd, die absoluut nog eens in vervulling moet gaan.

Bij ons vindt u hangmatten, die van zuiver biologisch katoen uit biologische teelt gemaakt zijn. Onze hangmatten en hangstoelen zijn GOTS-gecertificeerd, wat betekent dat zowel alle materialen alsmede het productieproces zijn gecontroleerd, zodat u bij aankoop van elke hangmat en elke hangstoel zeker weet, dat u een hoogwaardige hangmat verworven hebt.

Aangezien er zowel bij de hangmatten als bij de hangstoelen direct contact met het lichaam ontstaat, is het GOTS-certificaat voor u een extra zekerheid bij de aanschaf van deze ecologische producten.

Wij van allnatura verheugen ons dat we u hangmatten in deze kwaliteit kunnen aanbieden en wensen u met deze hoogwaardige hangmatten ontspannen dagen in een zonnige tuin of waar dan ook. En mochten er geen natuurlijke bevestigingspunten zoals bomen of balken beschikbaar zijn, dan bieden wij voor alle hangmatten onderstellen van hoogwaardig, FSC® gecertificeerd, massief hout aan. U kunt kiezen uit lariks en essen.

Overigens, ook op een hangmat of een hangstoel van allnatura geldt onze 5 jaar garantie.

laden

Een moment geduld.....