0 0

allnatura productfilosofie

Huishoudelijk textiel
  • allnatura hecht vooral bij producten zoals huishoudelijk textiel, dat zeer intensief en direct in aanraking komt met mensen, veel waarde aan een ecologisch verantwoorde en onberispelijke kwaliteit. Daarom is het voor ons van groot belang dat de grondstoffen van ons huishoudelijk textiel afkomstig zijn van gecontroleerde biologische teelt.
  • Kwaliteit en hoogwaardige afwerking van onze producten en de tevredenheid van onze klanten staan bij ons op de eerste plaats! Daarom bieden wij u 5 jaar garantie op ons huishoudelijke textiel en op de rest van ons assortiment, waardoor de hoge kwaliteit nogmaals wordt onderstreept.

Grondstoffen

Katoen
  • Alle textiel wordt gefabriceerd van onbehandelde wol of onbehandeld katoen zonder chemische hulpmiddelen of synthetische toevoegingen. Bij katoen wordt uitsluitend 100 % gecertificeerd biologisch katoen gebruikt zonder inzet van pesticiden, insecticiden of kunstmest.
  • Bij kleurstoffen wordt alleen gebruik gemaakt van formaldehyde- en zware metalen-vrije kleuren. Alle verordeningen met betrekking tot AZO-kleurstoffen worden streng nageleefd.
  • Onze vachten worden uiteraard gelooid zonder toevoeging van chroom.

Controle/Getest op schadelijke stoffen

laboratorium
  • Wij zorgen ervoor dat alle gebruikte grondstoffen op regelmatige tijdstippen door verschillende onafhankelijke, door de overheid erkende testcentra worden gecontroleerd op mogelijke schadelijke stoffen.
  • De Öko-Tex-Standard is daarbij slechts ons minimale uitgangspunt. Bijna alle huishoudelijk textiel is daarnaast getest op schadelijke stoffen conform de aanzienlijk strengere criteria van het Internationaler Verband der Naturtextilwirtschaft (IVN).

Doelstelling

De familie Olle
  • De duidelijk bepaalde bedrijfsdoelstelling van allnatura is om duurzame ecologische producten van hoge kwaliteit aan te bieden - en dat tegen een eerlijke en correcte prijs!
  • We staan niet stil - we blijven onze producten, kwaliteit en diensten voortdurend verbeteren op basis van een holistische benadering - esthetiek, welzijn en ecologie. We willen voor u en ook voor onszelf dat onze producten net zo comfortabel aanvoelen als een tweede huid!laden

Een moment geduld.....