0 0

Bespaar uw rug tijdens het werken op kantoor en verhoog onderweg uw mentale ontvankelijkheid! Lees meer...

Staande bureaus: 3 Producten

Praktisch staand bureau gemaakt van massief eikenhout
Mooi afgeronde lade met praktische soft-close functie

Staande bureau "Metria"

 • gemaakt van massief eiken, geolied oppervlak
 • voor rugvriendelijk werken tijdens het staan, totale hoogte 110 cm
 • met legplank op niveau en 1 ruime lade eronder
 • De meubels worden gemonteerd geleverd

Meer informatie

Maestro sta-tafel voor efficiënt, rugvriendelijk werken
Veilig houvast voor documenten dankzij de verhoogde voorkant
Versteviging van de lessenaarpoten voor een stevige stand
Groot opbergvak onder het werkblad

Staande bureau "Maestro"

 • gemaakt van massief beukenhout, geolied oppervlak
 • voor rugvriendelijk werken tijdens het staan, totale hoogte 112 cm
 • met klep en opbergvak eronder
 • meubel wordt gedemonteerd geleverd

Meer informatie

In hoogte verstelbare sta-tafel Vivaio voor rugvriendelijk werken
Ergonomisch hellend werkoppervlak met valbeveiliging
Verhoogde, halfronde verzonken basis ondersteunt comfortabel staan
In hoogte verstelbaar in stappen met blokkeerplank aan de achterkant

Staande bureau "Vivaio"

 • gemaakt van massief beukenhout, oppervlak geolied
 • voor rugvriendelijk staand werken, totale hoogte 131cm
 • met in hoogte verstelbaar, hellend werkblad en verzonken plint
 • meubel wordt gedemonteerd geleverd

Meer informatie

Welke aspecten spreken in het voordeel van een houten sta bureau?

Rugklachten, nekpijn of hernia's komen tegenwoordig steeds vaker voor. Een veel voorkomende reden is langdurig stijf achter een bureau zitten. Eenstaande werkplek kan rugklachten en andere kwalen helpen voorkomen.

Wist u dat u met staan aanzienlijk meer calorieën verbrandt dan met zitten? Staan aan een laptop- of leesbureau bevordert de spierontwikkeling en verhoogt uw activiteit en veerkracht. Gevarieerde bewegingen tijdens het staan aan het bureau bevorderen ook de bloedcirculatie in de benen. Een ontspannen houding bij het staan ondersteunt de ongehinderde toevoer van lucht bij het ademen en uw bloedsomloop komt op gang.

Wij gebruiken massief hout als materiaal voor onze sta-bureaus. Kies tussen het hoogwaardige hout van beuken of eiken. Stevig vervaardigde meubels van hout zorgen voor een aangenaam ruimteklimaat door vocht op te nemen en af te geven wanneer dat nodig is. Een massief houten bartafel is in vele opzichten een verrijking voor uw kantoor of woonkamer.

Wat te overwegen bij het kiezen van een massief houten sta-bureau?

 • in hoogte verstelbaar of vast bureau
  • Als u regelmatig aan uw bureau werkt, is de optimale hoogte voor u van groot belang. Een in hoogte verstelbaar sta bureau zoals ons "Vivaio" bureau is de juiste keuze voor u. Dit bureau is veelzijdig dankzij het hellende werkoppervlak - als laptoptafel, lessenaar, leesbureau, schrijftafel of muziekstandaard. Omdat dit bureau in hoogte verstelbaar is, kunt u het ook gebruiken met een van onze zitkrukken.
 • Flexibiliteit of extra opslagruimte
  • Verder scoort onze "Vivaio"standing desk in termen van flexibiliteit. Dit bureau is in hoogte verstelbaar en licht, waardoor het een flexibel staand bureau is voor op kantoor of thuis. Bovendien is het de optimale keuze als lessenaar of muziekstandaard.
  • Onze stabureaus met vaste hoogte bieden opbergruimte voor uw laptop, werkmateriaal of favoriete boek dankzij een lade of opbergvak.
 • Hout en ontwerp van uw sta-bureau
  • Naast de functies is het uiterlijk van uw sta-tafel van cruciaal belang. Kies uw stevig vervaardigde sta-tafel die bij de rest van het meubilair past. Ten eerste ziet een kamer er harmonieuzer uit als u alle meubels in dezelfde houtsoort kiest. Onze massief houten bureaus zijn verkrijgbaar in gezellig beukenhout of edel massief eikenhout. U kunt met een massief houten schrijftafel een specifiek accent leggen door het geoliede massief houten sta-bureau bijvoorbeeld te combineren met witte meubels.
  • Onze sta-bureaus van massief hout zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen - gereduceerd, klassiek of modern. Onze flexibele lessenaar ofleestafel "Vivaio" is bewust beperkt gehouden om hem op verschillende manieren te kunnen combineren. Het "Maestro" sta-bureau met ruim opbergvak is klassiek en tijdloos. Combineer het met je beukenhouten bureau. Als u op zoek bent naar een houten sta-bureau in een modern ontwerp, dan is "Metria" de juiste keuze. Dit staande bureau van massief eikenhout past perfect bij het gelijknamige bureau. Creëer uw kantoor in een uniform ontwerp voor een harmonieuze werkomgeving.

Waarom een houten sta bureau van allnatura?

Het hangt allemaal af van het materiaal. Wij gebruiken voor onze sta-bureaus uitsluitend hoogwaardig massief hout, dat wordt beschermd met een natuurlijke oppervlaktebehandeling van olie. Om u de hoogste kwaliteit te garanderen, laten wij ons massief hout regelmatig controleren op verontreinigende stoffen. Ontdek onze andere categorieën en richt uw werkruimte thuis of in de woonkamer in met massief houten meubelen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over onze massief houten meubelen

laden

Een moment geduld.....