0 0

Natuurlatex kindermatras "Hevea op maat gemaakt"

Kindermatras Hevea op maat gemaakt, met natuurlatex kern
Kindermatras "Hevea" met Medicott-tijk - hier met natuurlatex kern - is ideaal voor kinderen met een allergie
Vervaardigd in het zuidelijke Zwarte Woud

Kies de gewenste uitvoering:

vanaf 219,00 €
Op maat gemaakte producten worden op basis van uw gegevens geproduceerd en kunnen dus niet worden geruild
(Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten. )

Kindermatras "Hevea" - ook "goed" volgens Duits magazine Öko-Test!*

Bent u op zoek naar een babymatras voor het ledikant die orthopedisch correct het lichaam stevig ondersteunt, maar toch soepel is? Dan is onze kindermatras "Hevea" de juiste keuze! De matras is voorzien van een stevig, elastisch ligoppervlak van echt natuurlatex uit 100 % natuurrubber in de hardheidsgraad "firm". De matras vangt het kleine lichaam zachtjes en puntelastisch op, maar laat het niet te diep inzinken. Deze fraaie babymatras is de beste keuze voor ouders die een matras van zuiver natuurlatex voor hun baby willen. De kindermatras "Hevea" is ook verkrijgbaar met een verstevigende kokoslaag die aan beide kanten met natuurlatex gewatteerd is. Deze variant is erg stabiel en dus ideaal voor kleuters die graag in hun bedje gaan staan.

Uw kind is allergisch voor huisstofmijt? Ook dan is onze kindermatras "Hevea" de juiste keuze. De stiftnatuurlatex kern van de matras is optimaal verlucht. De buitentijk is niet gestikt, zodat een perfecte luchtcirculatie gegarandeerd is. Zo blijft de matras altijd mooi droog en trekt het dus geen huisstofmijt aan. De tijk van katoenen badstof is voorzien van een speciale Medicott-behandeling, waardoor u hem gemakkelijk regelmatig kunt onderhouden. U kunt hem wassen op 60 °C en is in een mum van tijd weer droog. Intussen beschermt een reservetijk de matras.

Veel ouders willen hun kind graag een plezier doen door een lekker zacht nestje te maken. Maar opgelet, dat is orthopedisch gezien helaas helemaal verkeerd. Kindermatrassen moeten hard en elastisch zijn. Bij kinderen tot 8. jaar is de nog doorbloede wervelkolom namelijk nog redelijk recht, de S-vorm wordt later pas ontwikkeld. Het hoofd van het kind is voornamelijk de eerste jaren bijna net zo breed als de schouders. Daarom mogen de schouders niet in de matras zinken als ze op hun zij liggen. Bovendien kunnen de spieren de groei van de botten van het kind op deze jonge leeftijd nog niet volgen. Daardoor is de groeiende wervelkolom nog niet volledig beschermd. Een te zachte matras kan dus permanente schade aanrichten. Kindermatras "Hevea" is hier de ideale oplossing: stevige en elastische ondersteuning met zacht, soepel oppervlak.

*Testresultaat ''goed" in Öko-Test 12/2016 - de natuurlatex kindermatras "Hevea" zonder verstevigende laag werd getest

Meningen van klanten  4,5/5
Helaas is de tekst nog niet in uw taal beschikbaar. Het aantal sterren en de eindbeoordelingen zijn afgeleid van alle beoordelingen voor dit product van klanten afkomstig uit verschillende landen. Om de beoordelingen in andere talen te zien, klikt u gewoon rechtsboven op de taalselectie.