0 0

Hennep onderdekbed voor baby's "Canapa"

Hennep onderdekbed voor kinderen Canapa
Wasbaar baby onderdekbed met ecologisch waardevol biologisch hennep en katoen uit biologische teelt

Kies de gewenste uitvoering:

vanaf 87,90 €
(Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten. )

Eigenschappen van hennep:

vochttransport: 4 von 5
soepelheid: 2 von 5
ademend vermogen: 4 von 5
temperatuurbalans: 4 von 5
vervaardigd in het zuidelijke Zwarte Woud

Hennep onderdekbed "Canapa" - het perfecte onderdekbed voor kinderen met een allergie

Dit met hennep gevulde wasbare onderdekbed voor baby's is onderhoudsvriendelijk en ook aanbevolen voor baby's en kleuters met een allergie. Op schadelijke stoffen geteste, chemisch onbehandelde hennep is met betrekking tot stevigheid en duurzaamheid beter dan katoen en scheerwol en komt wat betreft warmhoudend vermogen nagenoeg overeen met de vezeleigenschappen van scheerwol. De natuurlijke holle hennepvezel houdt veel lucht vast en biedt daardoor ook een hoog ademend vermogen. Onze onderdekbedden voor baby's zijn perfecte aanvullingen voor het ledikantje of juniorbed want ze zorgen in elk seizoen voor een uitgebalanceerd bedklimaat. De ligeigenschappen van de matras worden daardoor niet beïnvloed.

Hennep werd al 10.000 jaar geleden in India en China geteeld en was tot de laatste eeuwwisseling ook in Duitsland een belangrijk gewas. In de afgelopen jaren is het weer toegestaan om het te telen (drugsvrije soorten) en het wordt nu op veel manieren gebruikt. Hennep is ecologisch gezien de beste plant bij uitstek, omdat het een van de weinige planten is die zonder pesticiden en insecticiden kan worden geteeld. In vergelijking met andere natuurvezels is het van nature ongevoeliger en beter bestand tegen micro-organismen zoals bacteriën en schimmels. Hennep is antistatisch en daardoor stofafstotend. De vezel droogt snel en kenmerkt zich door een uitzonderlijk goede vochtopname.

Slaap lekker en droom iets moois!

doorgestikte kinderproducten

Baby's en kleuters hebben veel slaap nodig, zodat ze zich gezond kunnen ontwikkelen. Ze slapen echter alles behalve regelmatig en kruipen 's morgens vaak geheel bezweet uit hun bedje. Overdag verandert het bed vervolgens in een speelplaats, waarin heerlijk gedold kan worden.

Vooral in de kindertijd is natuurlijk, degelijk en op schadelijke stoffen getest beddengoed belangrijk. Onze doorgestikte dekbedden voor baby's en kleuters zijn ademend en zorgen voor een droog bedklimaat. Ze zijn hoogwaardig afgewerkt en doorstaan ook een incidenteel kussengevecht.

Meningen van klanten  4,7/5
Helaas is de tekst nog niet in uw taal beschikbaar. Het aantal sterren en de eindbeoordelingen zijn afgeleid van alle beoordelingen voor dit product van klanten afkomstig uit verschillende landen. Om de beoordelingen in andere talen te zien, klikt u gewoon rechtsboven op de taalselectie.