0 0

Middelzone versteviging

Bij een middelzone versteviging spreken we van een extra versteviging van de veerlatten rondom het achterste en de heupen. Het is dus de plaats waar het lichaam het zwaarst is als het ligt. Ontdek hier hoe u uw lattenbodem perfect kunt instellen.

Hardheidsgraden bij natuurlatex matrassen

Hier vindt u een belangrijk hulpmiddel voor de keuze van de juiste hardheidsgraad van uw natuurlatex matras. Met de grafische weergave van de hardheidsgraden tonen wij u bij welk lichaamsgewicht u welke ligbeleving kunt verwachten.

Hardheidsgraden bij koudschuim matrassen

Hier vindt u een belangrijk hulpmiddel voor de keuze van de juiste hardheidsgraad van uw koudschuim matras. U zult door de grafische weergave van de hardheidsgraden kunnen herkennen bij welk lichaamsgewicht u welke ligbeleving kunt verwachten.

Hardheidsgraden bij slaapsysteem-matrassen

Dit overzicht zal u bij de keuze van de juiste slaapsysteem-matras helpen. Hier ziet u voor uw postuur welk liggevoel u op de verschillende systeemmatrassen in combinatie met het veerelement "Sanavita-Flex" kunt verwachten.

Hier tonen we u welk liggevoel u kunt verwachten op onze matrassen. Kies de hardheidsgraad van uw matras afhankelijk van uw gewichtsklasse en uw gewenste ligpositie.

laden

Een moment geduld.....