0 0

Natuurlijk beddengoed voor een behaaglijk slaapgevoel

Gezonde slaap is belangrijk voor het welzijn van lichaam en geest. Tijdens de slaap herstelt uw lichaam zich en laadt nieuwe energie op voor de volgende dag. Ons natuurlijke beddengoed helpt u bij het creëren van een optimale slaapplek. We hebben artikelen van diverse materialen in ons assortiment, zodat in alle behoeften kan worden voorzien. Elk mens en elk lichaam is anders en heeft daarom z'n eigen beddengoed nodig. We helpen u bij het vinden van de combinatie die het beste bij u past. Ons mooie beddengoed van natuurlijke materialen maakt van uw bed het middelpunt in de slaapkamer.

Welk natuurlijk beddengoed vindt u in deze categorie?

Onze heerlijk zachte dekbedden van natuurlijke materialen zorgen voor een optimaal slaapklimaat. Voor een optimale ondersteuning van uw wervelkolom is een ergonomisch hoofdkussen belangrijk. Onze onderdekbedden en vachten van natuurlijke grondstoffen bieden extra warmte en comfort. Verhoog de positieve eigenschappen van uw dekbed met het bijpassende beddengoed van biologisch katoen in verschillende dessins.

Dekbedden

Naast matras en lattenbodem is het dekbed een belangrijk onderdeel van uw beduitrusting. Een goed dekbed biedt een uitstekend vochttransport en een optimale warmteregeling. Voor verkwikkende nachten mag uw slaapklimaat niet te warm of te koud zijn. Bij ons vindt u het dekbed, dat perfect bij uw behoeften past. Lees op de productpagina's van de artikelen over de verschillende eigenschappen en warmhoudend vermogen. In de zomer zijn onze superlichte- of lichte dekbedden de juiste keuze. Bent u op zoek naar een dekbed voor het hele jaar? Neem dan een 4-seizoenen dekbed en krijg twee verschillende dekbedden die met knopen of bandjes aan elkaar kunnen worden vastgemaakt. Van biologisch katoen, dons of kameelhaar tot kapok, we hebben de meeste uiteenlopende vulmaterialen in ons assortiment.

Hoofdkussens

Een optimale lighouding en ondersteuning van uw hoofd is belangrijk voor een gezonde nachtrust. Hiervoor zorgen vooral het matras en de lattenbodem. Maar vergeet daarbij niet het hoofdkussens. Een goed hoofdkussens mag niet te zacht of te hard zijn. Een ontspannen lighouding van uw hoofd, schouders en nek houdt in dat uw halswervelkolom niet doorhangt en wordt overstrekt. Dit zorgt voor een rechte en ergonomisch correcte ondersteuning van uw gehele wervelkolom en sluit daarmee perfect aan bij de eigenschappen van uw matras.

Beddengoed om verliefd op te worden

Is er nog iets mooiers dan na een lange dag heerlijk in bed te kruipen en de geur van een fris gewassen dekbed op te snuiven? Ons beddengoed van biologisch katoen in diverse dessins maken van uw bed een blikvanger in de slaapkamer. Maak een keuze tussen klassiek effen of decoratieve motieven en frisse kleuren. Naast het uiterlijk ondersteunt hoogwaardig beddengoed het slaapklimaat en bevordert de eigenschappen van uw dekbed. In de zomer zorgt satijn voor een aangenaam luchtig klimaat terwijl feinbiber-beddengoed in de winter voor extra warmte zorgt.

Onderdekbedden/vachten

Houdt u van een warm en zacht gevoel in bed? Gun uzelf dan een onderdekbed of vacht om uw slaapplek perfect te maken. Deze bieden comfort voor de creatie van een optimaal slaapklimaat en zorgen voor extra warmte en een optimale vochtuitwisseling tijdens uw slaap.

Kwaliteits beddengoed getest op schadelijke stoffen

Ontspannen nachten en een gezonde slaap verhogen uw welzijn en uw gezondheid. Natuurproducten van allnatura helpen u daarbij. Natuurlijk beddengoed van allnatura zorgen voor een gezonde slaapplaats. Alle grondstoffen van onze producten worden regelmatig gecontroleerd op schadelijke stoffen om u de beste kwaliteit te garanderen. Biologisch katoen en vele andere materialen uit de natuur geven u het gevoel van geborgenheid en veiligheid. Onze producten komen vooral uit Duitsland en Europa om onnodig transporttoerisme te vermijden. We bieden u natuurlijke bedproducten van gecontroleerde biologische teelt en gecontroleerde biologische veehouderij aan. Duurzaamheid en dierenwelzijn ligt ons na aan het hart. Wat u ook kiest, u krijgt een hoogwaardig en ecologisch product.

laden

Een moment geduld.....