0 0

Kattenkussen: 2 Producten

Behaaglijk zacht kattenbed voor een gezonde slaap
Bewust met lage instap
Rolrand en kussen zijn voorzien van ritssluitingen
In 6 kleurstellingen verkrijgbaar

Kattenbed "Cuma"

(1)
 • naar keuze met een vulling van kapok of schapenscheerwol met natuurlatex vlokken
 • tijk met robuuste keper van 100% katoen uit biologische teelt
 • rolrand om lekker weg te kruipen of met het kopje op te liggen
 • onderhoudsarm, want de buitenste kussen- en rolrandhoes zijn wasbaar op 40 °C
 • onderkant slipbestendig bedrukt (GOTS-gecertificeerde druktechniek)
 • in 6 kleurstellingen verkrijgbaar: naturel, antraciet, donkerblauw, wijnrood, terracotta en oker

Meer informatie

exclusief-bij-allnatura_nl.svg
Made in Germany
Behaaglijk zacht knuffelkussen voor ontspannen uurtjes
Vulling naar keuze van kapok of speltkaf
De afneembare tijk is wasbaar
In 6 kleurstellingen verkrijgbaar

Katten knuffelkussen "Suave"

 • naar keuze met een vulling van kapok of speltkaf
 • tijk met robuuste keper van 100% katoen uit biologische teelt
 • heerlijk zacht kussen om te dommelen en dromen
 • onderhoudsarm, want het kussensloop is wasbaar op 40 °C
 • onderkant slipbestendig bedrukt (GOTS-gecertificeerde druktechniek)
 • in 6 kleurstellingen verkrijgbaar: naturel, antraciet, donkerblauw, wijnrood, terracotta en oker

Meer informatie

exclusief-bij-allnatura_nl.svg
Made in Germany

Met een fijn kattenkussen met zachte vulling kan uw geliefde pluisje vast en zeker lekker dromen over een spannende muizenjacht. Meer informatie...

Waarom hebben katten een kussen nodig?

Uw kat moet een comfortabele slaapplek hebben, ze slapen immers twee derde van de dag. Onze kattenkussens zijn optimale knusse bedden voor uw kat. De slipbestendige onderkant houdt het kattenbed bij actieve huiskamertijgers op de plek. Wist u dat, het lichaam van een kant bij het slapen sterk afkoelt? Daarom moet het kattenbed warm en behaaglijk zijn en beschermen tegen de koude vloer.

Welk vulmateriaal is het juiste voor uw kat?

Welke vulling u ook kiest; het kattenkussen is zacht en behaaglijk. Sommige zijn speels en houden ervan, als het lekker knispert. Voor deze katjes is ons kattenkussen met speltkaf ideaal. Hier kan de kat een kuiltje vormen en zich laten kalmeren door de ritselende geluidjes. Zo wordt het kussen een fascinerend kattenspeeltje. Andere katten houden meer van stil en ontspannen. Voor deze dieren is een variant met een "geruisloze" kapokvulling de beste keuze.

Kattenbedden en -kussens, hondenkussens en -bedden van allnatura hebben een separate binnentijk met ritssluiting. Zo kunt u het bedje en ligkussen precies afstemmen op uw viervoeter.

Welke tijk is optimaal voor kleine huisdieren?

Niet alleen bij kattenkussens, maar ook bij kussens voor andere kleine huisdieren geldt: De tijk moet onderhoudsvriendelijk en slijtvast zijn. Daarom hebben kattenkussens van allnatura een robuuste katoenen keper die zeer scheurbestendig is en ook genoeg weerstand biedt tegen scherpe kattennagels. De tijk van onze kattenkussens is op 60 graden wasbaar. Wij adviseren u echter de tijk van het kattenkussen voor het wassen grondig uit te kloppen of af te borstelen, zodat grotere verontreinigingen en kattenhaar niet in de wasmachine belanden. Nog een tip: gebruik voor het wassen van uw kattenkussen geen wasmiddel met een sterke geur! Ook kleine katjes hebben een fijn neusje, dat heel gevoelig is voor geurtjes. Kies de kleur voor het kattenbed die past bij uw inrichting. U krijgt deze producten in naturel (beige), antraciet (grijs) donkerblauw, wijnrood, terracotta (oranjerood) en oker (geel).

Waarom zijn onze kattenkussen rond?

Katten geven de voorkeur aan een verhoogde plek, want ze willen graag alles overzien. Ronde kattenkussens kunnen ter variatie ook eens op de vensterbank of de bank worden gelegd. Ze zijn handzaam en bieden uw kat veel plek om zich lekker in te nestelen en te ontspannen. Bouw ook eens een kattengrot voor uw huiskat: leg het kattenkussen onder een stoel en spreid er een kattendeken overheen. Een ander, belangrijk voordeel: als het kattenkussen rond is, past het vaak ook in de kattenmand. Zo heeft uw kat bij de dierenarts een bekende omgeving, dat is prettig en daardoor is de kat meer ontspannen.

Wetenswaardigheden bij het kiezen van kattenbedden

Waar moet u bij de aanschaf van een kattenkussen of bedje voor uw kat op letten? Katten zijn heel propere dieren - hun ligkussen moet dus ook zo schoon mogelijk zijn. Kies daarom bij voorkeur voor wasbare materialen. Van pluche kunt u beter afzien bij een kattenkussen. Als uw kat van het donzige pluche houdt, is een kattendeken van katoenen pluche ook een aanvulling op het ligkussen.

De afmeting van onze kattenkussens is afgestemd op "normale" katten en dus precies goed. Op onze kussens voor katten kan uw kat zich uitrekken en zich lekker omdraaien. Bij heel grote katten (bijvoorbeeld katten van de rassen Savannah, Maine Coon of Ragdoll) kunt u nadenken over een hondenkussen voor uw kat. Kleine honden daarentegen genieten vaak van een kattenkussen. Een hondenbed zou de verkeerde afmeting hebben.

De beste bio-kwaliteit, getest op schadelijke stoffen voor "Cat & Dog"

Net als onze producten voor tweevoeters zijn bij allnatura ook alle producten voor viervoeters van de beste bio- kwaliteit, getest op schadelijke stoffen. Uw kleine katje kijkt al uit naar een zacht, behaaglijk kattenkussen van allnatura. En u hebt het goede gevoel, dat er alleen consequent ecologische materialen in hoogwaardige kwaliteit die zijn getest op schadelijke stoffen zijn verwerkt. Voor een beestachtig liggenot. Natuurlijk thuis.

laden

Een moment geduld.....