0 0

Schapenwollen baby-onderdekbed "Lana"

Baby onderdekbed Lana van scheerwol
Temperatuurregulerend, zacht onderdekbed voor baby's met opbollende scheerwol van gecontroleerde biologische veehouderij

Kies de gewenste uitvoering:

97,90 €
Levertijd ca. 5-6 weken
(Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten. )

Eigenschappen van scheerwol:

vochttransport: 4 von 5
soepelheid: 3 von 5
ademend vermogen: 4 von 5
temperatuurbalans: 4 von 5
vervaardigd in het zuidelijke Zwarte Woud

Baby-onderdekbed "Lana" - temperatuur- en vochtregulerend

Tover een sfeer van geborgenheid en nestwarmte in het bed van uw baby! Dit onderdekbed voor baby's en kleuters zorgt voor een optimaal, droog slaapklimaat en zodoende voor een ontspannen, rustige slaap. "Lana" zorgt in de winter voor extra warmte en n de zomer voor een optimale vochtuitwisseling en is ideaal voor ledikantjes en juniorbedden.

Voor de vulling van dit hoogwaardige baby-onderdekbed wordt alleen gebruik gemaakt van de fijnste, zeer opbollende en zachte scheerwol, die afkomstig is van gecontroleerde biologische veehouderij. Dit omvat soortspecifieke diervoeders en de selectie van sterke, optimaal aan de regionale klimatologische en levensomstandigheden aangepaste rassen. Uit principe wordt geen gebruik gemaakt van pesticiden. Op deze wijze verkrijgen we gezonde wol met een hoog natuurlijk wolvetgehalte (lanoline), die voorzichtig met alleen water wordt gewassen om de waardevolle vezels te beschermen. Een onderdekbed gevuld met op deze wijze gewonnen scheerwol heeft een hoog zelfreinigend vermogen, is vochtregulerend en zorgt voor een goede temperatuurbalans.

Slaap lekker en droom iets moois!

doorgestikte kinderproducten

Kinderen hebben veel slaap nodig, zodat ze zich gezond kunnen ontwikkelen. Ze slapen echter alles behalve regelmatig en kruipen 's morgens vaak geheel bezweet uit hun bedje. Overdag verandert het bed vervolgens in een speelplaats, waarin heerlijk gedold kan worden.

Vooral in de kindertijd is natuurlijk, degelijk en op schadelijke stoffen getest beddengoed belangrijk. Onze doorgestikte producten voor kinderen zijn ademend en zorgen voor een droog bedklimaat. Ze zijn hoogwaardig afgewerkt en doorstaan ook een incidenteel kussengevecht. Het schapenwollen kinder-onderdekbed "Lana" is exclusief bij allnatura verkrijgbaar.

Meningen van klanten  5/5
Helaas is de tekst nog niet in uw taal beschikbaar. Het aantal sterren en de eindbeoordelingen zijn afgeleid van alle beoordelingen voor dit product van klanten afkomstig uit verschillende landen. Om de beoordelingen in andere talen te zien, klikt u gewoon rechtsboven op de taalselectie.