0 0

allnatura biedt u hoogwaardige pittenkussens die zeer behulpzaam kunnen zijn ter ontspanning van uw nek. Wij bieden u speltkussens en gierstkussens aan, in een hoogwaardige, bio-kwaliteit die is getest op schadelijke stoffen voor vulling en tijk. Ook hebben we een aromatisch geurend zirbenkussen in ons assortiment.

Zo ontstaat uw allnatura kussen - Bekijk de video.

Het hoofd correct neerleggen - belangrijke info over het kussen

Pitten kussens: 3 Producten

Spelt kussen "Ergo-Savalis"

(91)
 • elastisch ondersteunende ligbeleving (3 op 5)
  elastisch ondersteunende ligbeleving
 • vulling van 100 % biologisch geteelde spelt
 • comfortabele wattering in bio-kwaliteit, wasbaar op 60 °C
 • voor iedereen die de voorkeur geeft aan een steviger pittenkussen, dat vormvast is en zich perfect aanpast aan hoofd en nek
 • voor personen die een ideale warmte-uitwisseling wensen
Meer informatie
exclusief-bij-allnatura_nl.svg
made-in-germany.svg
gots-zertifiziert_nl.svg

Gierst kussen "Sanavera"

(134)
 • elastisch meegevende ligbeleving (4 op 5)
  elastisch meegevende ligbeleving
 • vulling van 100 % biologisch geteelde gierst
 • comfortabele wattering in bio-kwaliteit, wasbaar op 60 °C
 • voor iedereen die de voorkeur geeft aan een flexibel, zachter pittenkussen
 • voor mensen die van een kussen verwachten dat het goed puntsgewijs meegeeft en zich goed aanpast aan hoofd en nek
 • voor personen die ideale warmte-uitwisseling wensen
Meer informatie
exclusief-bij-allnatura_nl.svg
made-in-germany.svg
gots-zertifiziert_nl.svg

Zirben kussen "Sanavera-Cembra"

(83)
 • elastisch meegevende ligbeleving (4 op 5)
  elastisch meegevende ligbeleving
 • flexibel, zachter gierstschillenkussen met aromatische geur, dat goed puntsgewijs meegeeft en zich goed aanpast
 • voor iedereen die een ideale warmte-uitwisseling wenst en wil genieten van de aromatische geur van zirbenhout wil genieten
 • vulling, binnen- en buitentijk in bio-kwaliteit, comfortabele wattering die geritsel vermijdt
 • kussenhoes op 60 °C wasbaar
Meer informatie
exclusief-bij-allnatura_nl.svg
made-in-germany.svg

Wij bieden u twee soorten pittenkussens aan: speltkussen en gierstkussens.

Bij onze pittenkussens met speltkaf krijgt u een luchtdoorlatend en luchtig pittenkussen dat zich individueel aanpast aan de vorm van hoofd en nek en een optimale warmte uitwisseling biedt bij alle temperaturen. Ook onze pittenkussens met gierstschillen zijn veelsoortig inzetbare pittenkussens; deze kunnen niet alleen dienen als slaapondergrond voor uw hoofd en nek, maar zijn ook prima inzetbaar als warmende ondergrond bij verspanningen of gewrichtspijn. De pittenkussens, spelt- en gierstkussens dus, zijn een alternatief voor een elektrisch verwarmingskussen (elektrosmog) of een warme kruik. U kunt het pittenkussen opwarmen in de oven; spelt en gierst slaan de warmte langdurig op omdat ze de omgevingstemperatuur (lichaamstemperatuur) vasthouden.

De pittenkussens zijn zo gevuld dat ze het hoofd en de nek in elke positie optimaal kunnen ondersteunen. Door vulmateriaal te verwijderen of toe te voegen bij het pittenkussen kunt u de optimale hoeveelheid vulling van het pittenkussen individueel bepalen. Om deze reden kunt u voor dit pittenkussen ook een navulzak aanschaffen. Zo kunt u de ondergrond voor uw hoofd en nek steeds naar believen vullen en het pittenkussen kan ook door andere gebruikers worden gebruikt die eventueel de voorkeur geven aan een zachter of harder pittenkussen.

De tijk van de kussenhoes van alle pittenkussens wordt gemaakt van fijndradig eco-percal en katoen uit biologische teelt dat is getest op schadelijke stoffen en op 60 °C wasbaar is. Voor het wassen en vullen is het pittenkussen voorzien van een ritssluiting.

De aangename wattering van deze pittenkussens van katoen uit biologische teelt die zijn getest op schadelijke stoffen voert het oppervlak en dempt het zachte "geritsel" van gierst en spelt ook goed.

Onze pittenkussens met spelt- of gierst zijn verkrijgbaar in 2 afmetingen; u hebt de keuze uit 40x60 cm of 40x80 cm voor uw pittenkussen.

Natuurlijk hebben we ook andere kussens voor u in ons assortiment. Zeer geliefd bij onze klanten zijn de natuurlijke kussens. De neksteunkussens zijn verkrijgbaar in 100 % natuurrubber of hoogwaardig traagschuim. Uw kinderen moeten natuurlijk geen kussen voor volwassenen gebruiken; voor hen bieden we hoogwaardige kinderkussens aan die plat zijn. Zo kan het hoofd in de zijdelingse ligging of bij de buikligging vlak liggen zodat de nekwervels niet worden overstrekt.

Voor allnatura is het bijzonder belangrijk dat al onze pittenkussens ecologisch consequent zijn en volgens de strengste richtlijnen op schadelijke stoffen getest zijn.

Daarom letten wij erop dat alle grondstoffen voor onze pittenkussens van onze leveranciers en partnerfabrieken regelmatig door een onafhankelijke keuringsinstantie gecontroleerd worden op mogelijke schadelijke stoffen. Alle grondstoffen van elk pittenkussen worden separaat getest op schadelijke stoffen. Op de betreffende productpagina's kunt u alle afzonderlijke bestanddelen en de betreffende analyses voor schadelijke stoffen bekijken.

De productie van deze pittenkussens vindt plaats in een Zuid-Duitse ambachtelijke traditionele fabriek in het Zwarte Woud, waar wordt gewerkt met moderne techniek, klassiek textielhandwerk en die kan bogen op jarenlange ervaring op het hoogste niveau. De professionele en solide verwerking in Duitsland zorgt voor een hoge productkwaliteit en veiligheid met betrekking tot pittenkussens, die zijn getest op schadelijke stoffen.

Behalve uw pittenkussen hebt u wellicht ook nog een katoenen dekbed nodig om lekker warm te liggen. U gaat er vanzelf eens over nadenken hoe oud uw huidige matras eigenlijk is en of het niet eens tijd wordt een nieuw exemplaar aan te schaffen dat een uitstekend slaapcomfort biedt, zoals onze zachte matras voor mensen met een gering lichaamsgewicht. Maar de beste matras kan alleen met een hoogwaardige lattenbodem volledig tot zijn recht komen; als u dus een bed van 140 cm breed bezit, zijn onze lattenbodems 140x200 cm interessant voor u. Mocht u nog een bed nodig hebben, dan kunnen we u bv. onze eiken bedden van sprekend, geaderd wildeiken aanraden.

laden

Een moment geduld.....