0 0

Hier helpen wij u snel en eenvoudig het juiste kussen uit te kiezen, speciaal afgestemd op uw behoeften. Vul gewoon de criteria in waaraan uw nieuwe kussen moet voldoen. Vervolgens worden dan alle voor u relevante modellen getoond. Laat u niet te erg leiden door de illustraties, deze dienen slechts als voorbeeld.

Dons kussen Ansara

Dons kussen "Ansara"

(345)
Knuffelzacht donskussen geproduceerd in Duitsland. Ook geschikt voor mensen met een allergie. Gegarandeerd niet van levende pluk en getest op schadelijke stoffen.
Meer informatie
Spelt kussen Ergo-Savalis

Spelt kussen "Ergo-Savalis"

(91)
Speltkussen met kaf uit gecontroleerde biologische teelt, buitenste kussenhoes gewatteerd met bio-katoen, extra binnnenhoes met ritssluiting - alle getest op schadelijke stoffen
Meer informatie
Hennep kussen Canapa

Hennep kussen "Canapa"

(202)
Natuurlijk kussen gevuld met gecontroleerde hennep, buitenste kussenhoes gestikt met biologisch katoen, extra binnenhoes met ritssluiting - getest op schadelijke stoffen
Meer informatie
Katoenen kussen Cotona-Medicott

Katoenen kussen "Cotona-Medicott"

(235)
Puur natuur kussen gevuld met biologisch katoen, kussentijk gestikt met bio-katoen, binnentijk met ritssluiting - geschikt voor mensen met een allergie, getest op schadelijke stoffen. allnatura - alles voor een gezonde nachtrust.
Meer informatie
Paardenhaar kussen Cavallo

Paardenhaar kussen "Cavallo"

(72)
natuurlijk kussen voor volwassen gevuld met gecontroleerd paardenhaar, buitenste kussenhoes gestikt met biologisch katoen, extra binnenhoes met ritssluiting - getest op schadelijke stoffen
Meer informatie
Paardenhaar plat kussen Equina

Paardenhaar plat kussen "Equina"

(86)
Elastisch natuurlijk kussen voor volwassenen, gevuld met paardenhaar, chemisch onbehandeld, getest op schadelijke stoffen buitenste kussenhoes gestikt met biologisch katoen, extra binnenhoes met ritssluiting.
Meer informatie
Gierst kussen Sanavera

Gierst kussen "Sanavera"

(134)
Gierstkussen met kaf uit gecontroleerde biologische teelt, buitenste kussenhoes gewatteerd met bio-katoen. Alles getest op schadelijke stoffen ✓
Meer informatie
Kapok kussen Java

Kapok kussen "Java"

(65)
natuurlijk kussen gevuld met natuurlijke kapok, buitenste kussenhoes gestikt met biologisch katoen, extra binnenhoes met ritssluiting - geschikt voor mensen met een allergie, getest op schadelijke stoffen
Meer informatie
Wolvlokken kussen Pecora

Wolvlokken kussen "Pecora"

(139)
Natuurlijk kussen gevuld met scheerwol bolletjes van levend geschoren dieren. De buitenste kussenhoes is gestikt met katoen uit biologische teelt en het kussen beschikt over een extra binnenhoes met ritssluiting.
Meer informatie
Lyocellvlokken kussen Lyovita

Lyocellvlokken kussen "Lyovita"

(16)
Zeer elastisch tencelvlokkenkussen met wasbare doorgestikte tijk van biologisch katoen. Met een uitstekend vochtmanagement. Elastisch meegevend ondersteunend
Meer informatie
Katoenen badstof kussen Nido

Katoenen badstof kussen "Nido"

Traditioneel zomerkussen met buitenhoes van zacht aanvoelend katoenen badstof uit biologische teelt. Ook zonder hoes te gebruiken; dit geeft een aangenaam micromassage effect. Vulling van scheerwol bolletjes in katoenen beddentijk.
Meer informatie
Zirben kussen Sanavera-Cembra

Zirben kussen "Sanavera-Cembra"

(83)
Gierstschillenkussen met handmatig bijgemengde, zeer fijne spanen van Tirools zirbenhout. Zachter, puntsgewijs ondersteunend pittenkussen met binnentijk en wasbare, doorgestikte buitentijk.
Meer informatie
Kameelhaar kussen Cammello

Kameelhaar kussen "Cammello"

(239)
Testresultaat "Zeer goed" ÖKO-TEST 09/2017. Natuurlijk kussen gevuld met gecontroleerd kameelhaar, buitenste kussenhoes gestikt met biologisch katoen gestikt.
Meer informatie
Zirben kussen Cotona-Cembra

Zirben kussen "Cotona-Cembra"

(2)
Fijn vormbaar zirbekussen met biologisch katoen uit gecontroleerde biologische teelt en aromatische zirbekrullen. Wasbare doorgestikte tijk vegan
Meer informatie
Zirben kussen Pecora-Cembra

Zirben kussen "Pecora-Cembra"

(156)
Knuffelzacht kussen met een vulling van schapenscheerwolbolletjes en de fijnste houtenkrullen van de Zirbe. Aangename, aromatische geur. Wasbaar tijk met bio-katoen gewatteerd.
Meer informatie
Kameelvlokken kussen Cammello

Kameelvlokken kussen "Cammello"

(22)
Betoverend zacht natuurlijk kussen om te proppen en kreukelen. Gevuld met luchtige bolletjes van 100 % kameelhaar. Ondersteunt het hoofd teder. Ideaal voor elke slaappositie, ook voor zijslapers.
Meer informatie
Latexvlokken kussen Hevea

Latexvlokken kussen "Hevea"

(399)
Zeer aanpasbaar kussen met latexvlokken-vulling van 100 % natuurrubber, dat hoofd en nek aangename, puntelastische steun geeft en toch lekker te proppen is.
Meer informatie
Neksteunkussen Hevea-Plus

Neksteunkussen "Hevea-Plus"

(34)
Voor zij- en rugslapers. Uit 2 kamers, gevuld met kbT-scheerwol en natuurlatexvlokken. Voor een optimale ondersteuning van het hoofd en de nek.
Meer informatie
Donzen neksteunkussen Ansara-Ortho

Donzen neksteunkussen "Ansara-Ortho"

(9)
Neksteunkussen gevuld met dons en veren Klasse 1 met Downpass-certificaat - garandeerd geen levende pluk. Donzen kussens met aangenaam steuneffect.
Meer informatie
Donzen 3-kamer-kusssen Ansara-Superior

Donzen 3-kamer-kusssen "Ansara-Superior"

(16)
Donskussen met doordacht 3-kamer-systeem. Perfecte ondersteunende werking voor liefhebbers van dons. Vulkracht & goede elasticiteit - uitstekend warmhoudend vermogen.
Meer informatie
Lamsvacht hoofdkussen, klimatiserend, vochtregulerend en ademend

Lamsvacht kussen "Ovina"

(7)
Waardevol kussen van hoogwaardig lams- en schapenvacht, natuurlijk gelooid zonder chroom. Vulling van schapenscheerwol met ritssluiting.
Meer informatie
Zijslaperkussen Lano

Zijslaperkussen "Lano"

(23)
Exclusief bij allnatura! Zijslaperkussen "Lano" voor een comfortabele lighouding op de zij. Bepaal het vulmateriaal naar uw wensen.
Meer informatie
Donzen neksteunkussen Ansara-Ergo

Donzen neksteunkussen "Ansara-Ergo"

(35)
Neksteunkussen in anatomisch optimaal model, gevuld met gecontroleerde witte Siberische nieuwe dons en veren, klasse 1, 70 % dons, 30 % veren, gegarandeerd geen gegarandeerd geen levende pluk.
Meer informatie
Traagschuim neksteunkussen Ortho-Plus

Traagschuim neksteunkussen "Ortho-Plus"

(49)
Neksteunkussen en orthopedisch speciaalkussen met anatomisch optimale vorm van traagschuim; tijk met Medicott-behandeling of natuurlijk katoen, geschikt voor mensen met een allergie.
Meer informatie
Neksteunkussen Sana-Ergo

Neksteunkussen "Sana-Ergo"

(94)
Ademend neksteunkussen & orthopedisch speciaal kussen. Stiftlatex van 100 % natuurrubber, tijk van biologisch geteeld katoen - geschikt voor mensen met een allergie.
Meer informatie
Neksteunkussen Sana-Vario 2

Neksteunkussen "Sana-Vario 2"

(230)
Resultaat ''goed" in ÖKO-TEST 04/2019. Orthopedisch speciaal kussen in 2 hardheden met anatomisch correcte ondersteuning van de nekwervels. Zeer geschikt voor mensen met een allergie, door tijk met een Medicott-behandeling.
Meer informatie
Zijslaperkussen Setta

Zijslaperkussen "Setta"

(12)
Exclusief bij allnatura! Het doordachte zijslaperkussen "Setta" met ondersteunende functie voor de nekwervels. Geniet van verkwikkende nachten.
Meer informatie
Neksteunkussen Sana-Vario 3

Neksteunkussen "Sana-Vario 3"

(55)
Het neksteunkussen Sana-Vario 3 is bijzonder geschikt voor mensen met halswervel- of rugklachten. Geschikt voor mensen met een allergie door het Medicott-tijk. Consequent ecologisch en getest op schadelijke stoffen.
Meer informatie
laden

Een moment geduld.....