0 0

Douchehanddoek "Barquillo"

Licht wafelpiqué in 4 zachte kleurstellingen
Hoogwaardige natuurlijk textiel met traditie

Kies de gewenste uitvoering:

vanaf 24,90 €
Alle prijzen incl. BTW, excl. verzendkosten

Een wellness-behandeling voor uw huid

Het lichte weefsel is optimaal geschikt voor reizen, sauna en sportactiviteiten. De vierkante structuren van de wafel piqué stof nemen vocht zeer goed op.

In 4 mooie kleuren met een chique sierstiksel is "Barquillo" ook optisch een perfecte keuze. Verwen uzelf met 100 % katoen uit biologische teelt - voor uw puur natuurlijk gevoel van welzijn na een weldadig bad.

Overzicht

Materiaal en afwerking

 • 100 % biologisch katoen (kbA)

Uitvoering

 • uiterst absorberende wafel piqué stof
 • verkrijgbaar in 4 kleuren
 • Afmeting 70x140 cm
 • ook als Handdoek "Barquillo" verkrijgbaar

Opmerkingen

 • overige maten, kleuren of varianten niet leverbaar
Textielinfo

Kwaliteit

 • Gewicht ca. 300 g/m²
 • huidvriendelijk, zeer absorberend en licht

Opmerkingen

 • programma voor fijne was op 60°
 • gebruik voor witte artikelen een wasmiddel voor witte was en voor kleurige artikelen een fijnwasmiddel zonder bleekmiddel en optische witmakers
 • ook geschikt voor de wasdroger - programma voor fijne was
Ecologische info
Regelmatig getest op schadelijke stoffenRegelmatig getest op schadelijke stoffen
De grondstoffen voor onze producten worden door een onafhankelijke keuringsinstantie regelmatig volgens de strengste richtlijnen onderzocht op mogelijke schadelijke stoffen. Analyse schadelijke stoffen voor dit badtextiel.
Productie in de EUProductie in Europa
De garens voor dit hoogwaardige badtextiel worden afhankelijk van het spinproces in Duitsland, Turkije of Zwitserland gesponnen. Het veredelingsproces van het weefsel vindt uitsluitend in Duitsland en Zwitserland plaats.
De confectie vindt plaats in Tsjechië. Dit zorgt ervoor dat onnodig transport uit andere werelddelen wordt vermeden en het maakt Europa sterker.
Sociaal aanvaardbaarSociaal aanvaardbaar
Wij houden rekening met eerlijke handel. De basis hiervoor zijn voldoende loon, menswaardige werkomstandigheden en het verbod op kinderarbeid en dwangarbeid. Dit wordt door onafhankelijke organisaties als SKAL gecontroleerd.
PeTA - Approved Vegan PeTA - Approved Vegan ®
Dit product bevat geen bestanddelen van dierlijke oorsprong. Het voldoen aan de strenge richtlijnen van PeTA-Approved Vegan en is geschikt voor een vegane leefstijl.
Meningen van klanten  4,5/5
Helaas is de tekst nog niet in uw taal beschikbaar. Het aantal sterren en de eindbeoordelingen zijn afgeleid van alle beoordelingen voor dit product van klanten afkomstig uit verschillende landen. Om de beoordelingen in andere talen te zien, klikt u gewoon rechtsboven op de taalselectie.

Aanvullende producten